Klik hier voor de webversie van deze e-mail

logo

ArcGIS Content-update

Geachte heer/mevrouw,

Sinds 2016 biedt Esri Nederland de OpenTopo van Imergis als raster basiskaart binnen de Levende Atlas. OpenTopo is jarenlang vrijwillig onderhouden en heeft door de jaren heen een grote groei in gebruik doorgemaakt. De meer dan 1 miljard hits per jaar via o.a. PDOK, Esri en andere aanbieders zorgen ervoor dat het bieden van ondersteuning op deze kaart op dezelfde wijze niet meer mogelijk is voor de makers van deze kaart. Vandaar dat OpenTopo als betaalde dienst verder zal gaan via SPOTinfo onder de naam TopoPlus.

TopoPlus is dezelfde kaart als OpenTopo. Deze referentiekaart bevat veel detail, doordat het de officiële basisregistraties combineert met o.a. OpenStreetMap. Esri Nederland biedt TopoPlus als premium service via de ArcGIS Marketplace. Als u interesse heeft om deze kaartlaag te gebruiken kunt u contact met ons opnemen via presales@esri.nl. Na het aanschaffen kan de TopoPlus-service direct worden gebruikt in ArcGIS. Bestaande gebruikers van andere SPOTinfo-services, zoals PandenPlus, kunnen kosteloos gebruik maken van TopoPlus. Meer informatie over de overstap van OpenTopo naar TopoPlus is ook te vinden op de website van SPOTinfo.

Op dit moment actualiseren wij de OpenTopo-kaart op ArcGIS Online niet meer. De laatste data-update is van 2022-R02, februari 2022. Na 31 december 2022 zal OpenTopo nergens meer beschikbaar zijn. De TopoPlus-kaart bevat de data van september 2022 (2022-R09). Mocht u dus gebruik willen blijven maken van de OpenTopo (nieuwe naam: TopoPlus) binnen ArcGIS, raden we u aan om contact met ons op te nemen via presales@esri.nl.

Uitfasering OpenTopo, introductie TopoPlus

U ontvangt deze e-mail, omdat u zich heeft aangemeld om op de hoogte te blijven van technische ArcGIS Content-updates. Zodra er nieuwe wijzigingen of ander urgent nieuws is, ontvangt u een e-mail.

Met vriendelijke groet, 

Joris Bak
manager product consultancy en content

BLIJF OP DE HOOGTE

NEEM CONTACT OP

T: +31 (0)10 217 07 00

Bekijk contactgegevens

Dit bericht is conform ons privacy statement gestuurd naar evandenberg@esri.nl. U kunt zich altijd uitschrijven voor onze mailings via deze link.

Copyright Esri Nederland © 2024
Ons adres is Weena, 695, ROTTERDAM, Zuid-Holland 3013 AM, Nederland